divendres, 9 de maig del 2008

Els meus Grocs

Albert Espinosa (guionista entre d'altres de 'Planta 4ta' o 'Tuvida en 65') ha publicat fa poc el seu primer llibre: 'El món groc' on ens parla del descobriment "dels grocs, que són les persones que estan entre els amics i l'amor". "Es tracta de gent que et marca, que et trobes en qualsevol lloc de sobte o coneguts amb els quals resulta que connectes d'una forma especial", ha explicat.
Amb els grocs "trobes algú que t'entén com una altra gent no ho fa, i et donen una sensació de proximitat perquè poden arribar a canviar la teva vida". Espinosa parla d'aquelles persones que apareixen de forma fortuita a la teva vida, persones que potser no tornes a trobar mai o que només veus de forma molt espaiada. Però que d'alguna extranya i meravellosa manera estableixen un vincle de complicitat i estimació que t'enriqueix per sempre.

Fa ja gairebé cinc anys que jo en vaig trobar tres, d'aquestes persones, i a la vegada! Tres que aviat van ser cinc i amb les quals cada trobada és una ocasió per celebrar l'amistat i fruir de la conversa i les rialles. Personalitats totalment oposades que es complementen, que encaixen.

La Laura, l'Ismael, la Glòria, l'Anamari i el Néstor. Els meus grocs. Gràcies.

A la secció de Retrats trobareu tres fotografies noves del Pablo, el fill de l'Ismael (que també hi surt) i la Glòria, fetes a casa seva. L'Amor sempre és font d'inspiració.

Espero poder compartir proximament més imatges dels meus grocs amb vosaltres (sempre amb el seu permís, és clar)