dimecres, 30 d’abril del 2008

Festa de Sant Jordi i canvis

Us presento un nou àlbum amb les fotografies de la festa de Sant Jordi, una activitat destinada al retrobament anual de voluntaris i usuaris dels serveis d'atenció a la gent gran de Creu Roja Terrassa. Per altra banda també he reorganitzat les seccions creant una d'específica per Creu Roja, donat el protagonisme que està guanyant. Espero que així resulti més clar. Que ho disfruteu!!

dimarts, 22 d’abril del 2008

Dies de SiE i pluja...

Sota l'epígraf SiE !! s'amaga el testimoni gràfic de l'entussiasme i l'entrega d'un grup d'amics i voluntaris que no van defallir en cap moment, tot i que la pluja no ajudava gaire... Un gran equip , una gran jornada!!

dimecres, 16 d’abril del 2008

PHONEPHOTO

Aquest és el nom d'una col.lecció de fotografies que fa temps que volia compartir: són fotografies fetes a primeres hores del matí amb el mòvil, mentre vaig amb el camió i les primeres llums del dia desperten l'anhel de la bellesa. Per a mi són evocadores d'un lleu moment quotidià, la felicitat de les coses petites: la sortida del sol, els jocs de llums del trànsit matinal, la intimitat...
També he afegit fotografies als àlbums de retrats i de paisatge.

dilluns, 14 d’abril del 2008

CREU ROJA: TERRASSA FASHION BOOK

A la secció Espai Professional trobareu un nou link al Fashion book dels voluntaris de Creu Roja Terrassa. El diumenge al matí, tots aquells voluntaris que van voler, es van convertir en protagonistes d'una sessió fotogràfica amb l'objectiu de recopilar imatges amb autorització per utilitzar en els materials de difusió de l'entitat terrassenca. Espero que tots els implicats disfrutessin tant com jo, una abraçada i gràcies.

dissabte, 12 d’abril del 2008

Avancem

De mica en mica les coses van avançant... Remodelació dels accessos a les galeries i nova secció: els Monogràfics, on París té l'honor de començar una sèrie dedicada a descobrir racons des de un altre punt de vista (o això pretenc). Aquest primer monogràfic està dedicat a la persona que aguanta estoicament com la seva parella, en comptes de besar-la contínuament pels carrers de la ciutat de l'amor, corre per la ciutat buscant la bellesa de la llum. Ha de saber que Ella és per sempre, la bellesa.

dissabte, 5 d’abril del 2008

PRINCIPIS

Aquest primer post serà força tècnic...
A la dreta teniu els enllaços a les meves galeries de fotografies, galeries que espero vagin canviant/ampliant-se ràpidament. Amb el temps espero, per començar, penjar galeries privades on només podran accedir les persones interessades (tant personals com professionals); crec que serà una bona eina que afavorirà la inmediatesa amb amics/clients.
Per altra banda la meva intenció és realitzar, de manera més o menys periòdica, aportacions a aquest blog. El temps dirà si aquestes seran de caire més personal o professional, però crec que es decantarà pel primer.

Au, espero que disfruteu de les fotografies i que us hi passeu de tant en tant per veure les novetats!!

Una abraçada!